Erzincan’da Zabıta Müdürlüğü, halk sıhhatini korumak ve besin üretiminde hijyen standartlarını denetlemek hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Zabıta Müdürü Mehmet Polat’ın öncülüğünde tatlı üretimi yapan imalathanelerde kapsamlı kontroller gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen kontrollerde, toplam 37 iş yeri denetim edilerek üretim alanları, kullanılan gereçler, paklık şartları ve çalışanların hijyen kurallarına uygunluğu incelendi. İşletme sahiplerine hijyen ve yasal mevzuata uygun üretim yapmaları konusunda bilgilendirmeler yapıldı. – ERZİNCAN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî
More Stories
Girlevik Şelalesi Bayramda Yerli ve Yabancı Turist Akınına Uğradı
Tokat’ta Yayla Göçü Dron ile Havadan Görüntülendi
Tokat’ta Fareler için Kükürt ve İspirto Yakıldı, 4 Kişi Hastaneye Kaldırıldı